Îndepărtarea tapetului, 3 idei folositoare.

Dacă în articolul anterior al blogului nostru R.R.B ( Renovări Reparații București ),10 pași pentru aplicarea tapetului ca un profesionist, v-am explicat cum să aplicați tapetul pe perete, în tema de azi vă vom ajuta cu 3 idei folositoare pentru îndepărtarea tapetului. Printre multe alte produse pe care le puteți găsi în supermarketurile de amenajări, există și alte modalități la fel de eficiente. Echipa R.R.B vă ajută să identificați trei produse la îndemâna tuturor pentru îndepărtarea tapetului de pe perete:

1. Oțetul alb.

Îndepărtarea tapetului, 3 idei folositoare.

Oțetul alb, un produs care este la îndemâna oricui, un produs ieftin, dar care este un aliat de nădejde atunci când dorim să curățăm locuința. Nu vă temeți că va mirosi încăperea a oțet, pentru că mirosul va dispărea doar prin aerisire. Pentru înlăturarea tapetului de pe perete va trebui să amestecați o parte de oțet cu două părți de apă. Este de preferat ca amestecul să se facă într-o sticlă cu pulverizator, pentru a-l aplica cu ușurință peste tapet. Începeți prin a aplica amestecul de apă cu oțet de jos în sus. După ce pulverizăm amestecul pe tapet, îl putem lăsa 2-3 minute pentru a acționa, după care ne folosim de un șpaclu și începem să îndepărtăm tapetul de jos în sus.

2. Balsamul de rufe.

Dacă optăm pentru a folosi simplul balsam de rufe pentru a îndepărta tapetul de pe perete, acesta trebuie amestecat cu apă puțin călduță și este de preferat ca amestecul să se facă într-o sticlă cu pulverizator. Astfel, vom ușura sarcina de aplicare pe perete. La o parte de balsam puteți folosi o parte de apă. După ce ați amestecat bine cele două soluții, puteți începe să pulverizați pe tapet de jos în sus. Este recomandat să așteptați aproximativ 10-15 minute și să începeți să îndepărtați tapetul de jos în sus. Puteți folosi un șpaclu pentru a vă ușura munca.

3. Îndepărtarea resturilor pentru aplicare tapet.

În unele cazuri, după ce am îndepărtat tapetul de pe perete, pot rămâne resturi de la lipiciul care a fost folosit pentru aplicare. Pentru a îndepărta aceste resturi, puteți folosi soluție de spălat vase amestecată cu apă. Folosind un burete, puteți îndepărta toate resturile de lipici rămase. Chiar dacă nu rămân resturi de lipici, este indicat să curățăm peretele pentru a elimina orice pată, resturi de la tapetul vechi, sau orice alt tip de murdărie.

Dacă treaba pentru indepărtarea tapetului se complică, nu uitați că doar prin a ne apela, vom fi bucuroși să vă ajutăm pentru rezolvarea problemelor apărute.

Îndepărtarea tapetului, 3 idei folositoare.

Distribuie daca ti-a placut

Lasă un răspuns