Cine suntem?

Echipa RRB ( Renovari Reparatii Bucuresti ) este formată din angajați calificați și competenți în domeniul în care activează, pregătiți să ofere clienților servicii de cea mai bună calitate.

RRB se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, care au nevoie de serviciile noastre, fie prin încheierea unui contract lunar, fie pentru un anumit serviciu.

Firma noastră vă stă la dispoziție 24/7. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați!

Misiunea, viziunea și valorile:

  • Viziunea noastră:

Să fim persoanele de încredere atunci când aveti nevoie de o reparație sau de o îmbunătățire în locuință.

  • Scopul nostru:

Îmbunătățirea calității de viață pentru clienții noștri.

  • Valorile noastre:

Punerea clienților nostri in centrul lucrărilor pe care le efectuăm.
Dezvoltăm și promovăm talentul în rândul angajaților noștri, arătând pasiune și făcând lucrurile să se întâmple, combinând inovația cu integritatea și profesionalismul.

Să fim cei mai buni în ceea ce facem.

  • Clienții noștri, motivul nostru de a fi.

Clienții sunt motivul nostru de a fi și ne concentrăm toate eforturile pentru a realiza promisiunea noastră: să le oferim un serviciu de calitate și o experiență excelentă, făcându-le viața mai ușoară.

Orientarea către clienți și dorința noastră de a oferi întotdeauna un serviciu de calitate ne-au motivat cu câțiva ani în urmă pentru a face un alt pas în angajamentul nostru. Vorbim despre clientologie, o inițiativă condusă de departamentul Customer Experience cu scopul de a continua să avansăm și să îmbunătățim satisfacția clienților noștri, îndeplinindu-ne promisiunea față de client, pe baza celor 5 piloni ai noștri: transparență, claritate, viteză, ascultare și ușurință.

Vrem să avem clienți pe deplin satisfăcuți, care au o relație pe termen lung cu noi, cărora le vom arăta și explica fiecare dintre condițiile serviciilor oferite. Eforturile noastre se văd in numarul mare de clienți care apelează la serviciile noastre.

CONTACT INFO

Str.Dr.Joseph Lister,38 BUCURESTI.

0725014141

contact@rrb365.ro​